Ο Bitcoin σταματήσει να πωλεί παραγγελίες

Με έκπληξη παρατηρούμε ότι εδώ και μερικές ημέρες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα προστέθηκε και το Bitcoin στη λίστα των νομισμάτων με τον κωδικό XBT, ενώ μέχρι σήμερα ο ανεπίσημος κωδικός που χρησιμοποιούνταν ευρέως ήταν ο BTC. Το Bitcoin αποτελεί αχαρτογράφητη περιοχή για πολλούς επιστημονικούς τομείς, όπως τα νομικά και τα οικονομικά. Μετά την πρόσφατη εκτόξευση της δημοφιλίας του, άρχισε να τραβά την προσοχή, εκτός των πολιτών, και των κρατικών φορέων σε διάφορες χώρες του πλανήτη.

Στη συνέχεια, παρατίθεται μια ευσύνοπτη ανασκόπηση των ενεργειών επίσημων κρατικών φορέων σχετικά…. Δείκτης Τιμών Bitcoin από το CoinDesk Όσο πιο αποδεκτό γίνεται το Bitcoin τόσο περισσότερες υποδομές βλέπουμε να «χτίζονται» γύρω από αυτό. Όσο περισσότερες υποδομές δημιουργούνται τόσο περισσότερο αποδεκτό γίνεται. Αυτός ο κύκλος ανάπτυξης του εναλλακτικού μέσου συναλλαγών, ξεκίνησε το όταν κι έγινε η πρώτη συναλλαγή με….

Το Bitstamp αποτελεί ένα ευρέως γνωστό και διαδεδομένο ανταλλακτήριο Bitcoin, όπου οι χρήστες του μπορούν να αγοράσουν αλλά και να πουλήσουν bitcoins. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, που παρέχουμε παρακάτω, για να αρθεί το όριο των…. Παρά το ότι ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ένας μήνας νωχελικός, που συνήθως μας έβρισκε σε κάποια παραλία ή ταβέρνα και σίγουρα αραχτούς και χαλαρούς, δεν συνέβηκε το ίδιο και για το BitcoinX.

Ο μετρητής μας κατέγραψε αναγνώσεις από…. Όλες οι εταιρίες, άλλες λιγότερο κι άλλες εξοργιστικά περισσότερο, καθυστερούν να παραδόσουν τον εξοπλισμό. Για ορισμένες έχουν υπάρξει και υπόνοιες ότι χρησιμοποιούν τα μηχανήματα προς ιδίον όφελος. Σε αυτόν τον τόσο βεβαρυμένο για τους αγοραστές τομέα, έρχεται….

Από αύριο 3 Σεπτεμβρίου μπαίνει σε δημόσια Beta ένα νέο ανταλλακτήριο ψηφιακών νομισμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, θα υποστηρίξει τελικά και το FeatherCoin. Αλλά αυτά δεν….

Το αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης OED , που δημοσιεύθηκε αλλά και συντηρείται από το Oxford University Press, είναι με σημαντική διαφορά το μεγαλύτερο λεξικό της αγγλικής γλώσσας. Το λεξικό «γεννήθηκε» το κι ο εμπλουτισμός του συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, προσθέτοντας σε αυτό τις λέξεις και φράσεις που έχουν ξεκινήσει να….

Το MtGox είναι το πιο γνωστό και διαδεδομένο ανταλλακτήριο Bitcoin. Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι δεν είχε ή έχει καθόλου προβλήματα. Τον Απρίλιο που μας πέρασε, έγινε ο στόχος πολλαπλών επιθέσεων DDoS, με άμεσες δυσμενείς συνέπειες στην ισοτιμία του Bitcoin. Οι χρήστες του MtGox πανικοβλήθηκαν, λόγω του ότι δυσκολεύονταν ή ακόμα….

Εκπρόσωποι του Ιδρύματος Bitcoin, και πιο συγκεκριμένα οι Patrick Murck, Brian Klein, Marco Santori και Peter Vessenes, είχαν προγραμματισμένη συνάντηση στις 26 Αυγούστου με εκπροσώπους τμημάτων της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, στην Ουάσινγκτον. Η συνάντηση με τους εκπροσώπους από διάφορες ρυθμιστικές αρχές, όπως τις Federal Deposit Insurance Corporation παρέχει τη διασφάλιση των…. Η Γερμανία αναγνωρίζει το Bitcoin ως λογιστική μονάδα Μετά από σχετική ερώτηση στο κοινοβούλιο της Γερμανίας, αναφορικά με το Bitcoin, το Υπουργείο Οικονομίας έλαβε πολύ συγκεκριμένη θέση. Το Bitcoin αποτελεί λογιστική μονάδα unit of account και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαπροσωπικές συναλλαγές.

Η απάντηση έρχεται ως συνέχεια…. Το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα μας δίνουν αρκετές ελευθερίες και πρωτόγνωρες δυνατότητες αλλά παράλληλα μας δημιουργούν και κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Μια από αυτές είναι να διασφαλίσουμε ότι το πορτοφόλι μας δεν «κινδυνεύει» Για το σκοπό αυτό, συντάξαμε μια σειρά από μίνι άρθρα όπου περιγράφουμε με απλά λόγια, τις διαδικασίες που θα….

Συνδύασέ το με

Η περιέργεια βγαίνει σε καλό ορισμένες φορές. Αυτό ισχύει και για τον Christian Dumontet, συνιδρυτή του Foodler, μιας υπηρεσίας Online παραγγελίας φαγητού, σε συνεργαζόμενα εστιατόρια. Σύμφωνα με δήλωσή του, τον Απρίλιο ενσωμάτωσε στο δίκτυο παραγγελιών τη δυνατότητα πληρωμής με Bitcoin, καθαρά από «τεχνική περιέργεια». Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει συνεχόμενη…. Τί γίνεται με το Bitcoin λίγο πιο μακρυά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε νευραλγικό σημείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις μέρες μας; Στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στο Kreuzberg, τα πράγματα φαίνεται να έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και στη συνέχεια παραθέτω κάποια σημεία του που προσωπικά θεωρώ σημαντικά: Αυτό…. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το SatoshiDice είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τυχερά παιχνίδια στο Internet που βασίζεται εξολοκλήρου στο Bitcoin και πιο συγκεκριμένα στην Αλυσίδα των Μπλοκ. Η διαδικασία κλήρωσης είναι πλήρως διάφανης, μπορεί να επαληθευθεί, αλλά το σημαντικότερο ίσως χαρακτηριστικό του είναι ότι ο παίκτης μαθαίνει αμέσως….

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που φαίνεται να έχει προκαλέσει ένα νέο ψηφιακό νόμισμα, το Primecoin, έβαλε σε μπελάδες την εταιρία DigitalOcean. Το Primecoin παρουσιάζει επιστημονικό ενδιαφέρον κι έχει κερδίσει γρήγορα οπαδούς παρά το νεαρό της ηλικίας του, γιατί το Mining των blocks αποτελεί ουσιαστικά έναν ατελείωτο αγώνα για ανακάλυψη περισσότερων και…. Το αγαπημένο σας «Bitcoin Στέκι» τώρα και στο Twitter. Λογότυπο Twitter Ένας από τους λόγους που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το λογαριασμό μας στο twitter, είναι για να είναι πιο απλό και γρήγορο για εσάς, να μαθαίνετε όλα τα τελευταία Bitcoin νέα, όπως πάντα στην Ελληνική γλώσσα.

Η ιστοσελίδα…. Το Ίδρυμα Bitcoin έχει δημιουργήσει τρεις Νομικές Επιτροπές, για να προσφέρει βοήθεια και καθοδήγηση στις εταιρίες και ιδιώτες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ψηφιακών νομισμάτων. Η παρουσίαση με Infographic αποτελούσε πάντα έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο προσέγγισης και προβολής ενός θέματος. Το παρακάτω Infographic είναι αρκετά συνοπτικό και παρουσιάζει πληροφορίες όπως, πότε ξεκίνησε το Bitcoin, πόσα νομίσματα βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία, ένα γράφημα πλήθους ημερήσιων συναλλαγών, σε ποιες χώρες χρησιμοποιούνται, πόσο κοστίζουν, αλλά και τα σημαντικότερα….

Ο θαυμαστός κόσμος του Bitcoin έχει ξεκινήσει να ξεφεύγει από τις «ερασιτεχνικές» υλοποιήσεις. Τα Projects που ξεκίνησαν από κάποιο υπόγειο ή «έτρεχαν» από το σαλόνι κάποιου σπιτιού φαίνεται ότι έχουν πλέον εκλείψει, δημιουργώντας έτσι χώρο για πιο επαγγελματικές υλοποιήσεις. Είναι προφανές ότι το Bitcoin δεν είναι πλέον το «παιχνίδι των…. Σύμφωνα με άρθρο του Forbes, έχει ήδη πάρει θέση η πολιτεία της Καλιφόρνια εναντίον του Bitcoin Foundation, με την πρόσφατη αποστολή στο δεύτερο εντολής διακοπής κι αποχής cease and desist από το DFI Department of Financial Institutions της πρώτης.

Το Bitcoin Foundation κατηγορείται ότι πιθανώς εμπλέκεται σε ενέργειες Money Transmitting χωρίς την…. Η συναλλαγή είναι μονομερής χωρίς να υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για μετατροπή των bitcoins σε χαρτονομίσματα. Τρόπος λειτουργίας Ο χρήστης θα πρέπει να έχει πρόχειρο ένα QRCode της…. Το Mt. Gox ανακοίνωσε πως λόγω αυξανόμενων συναλλαγών, ο τραπεζικός του συνεργάτης δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να ολοκληρώσει τις συναλλαγές. Αυτό οδήγησε στην προσωρινή διακοπή των αναλήψεων για τους κατοίκους στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, πλέον θα δέχεται πληρωμές μόνο από ταυτοποιημένους χρήστες.

Όσον αφορά τις εταιρίες, ειδικά αν αυτές δραστηριοποιούνται στον τομέα…. Ο Arthur Budovsky κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, καθώς εμφανίζεται να χρησιμοποιεί χρήματα από….

🥇Μάθετε πώς να ανταλλάσσετε Bitcoin τον Απρίλιο του | Μάθετε 2 Εμπορικός οδηγός

Σύμφωνα όμως με μια αποθηκευμένη έκδοση μια παλαιότερης…. Η διαφορά έγκειται στο στυλ : Το στυλ…. Gox από τη χρήση της Dwolla, μιας υπηρεσία mobile πληρωμών, για μεταφορές χρημάτων. Είδηση που επιβεβαιώνει και εκπρόσωπος της Dwolla. Ο Chris Coyne, συνιδρυτής της Okcupid, δημοσιεύτηκε ένα screenshot από ένα e-mail που…. Μικρή αλλαγή κανόνα εισαγωγής και προώθησης μιας Bitcoin συναλλαγής, αναμένεται να εφαρμοστεί με την επόμενη επίσημη έκδοση του Bitcoin Client.


  • Πιστωτική σε κινητό με Bitcoin.
  • Bitcoin καλύτερα τέλη ανταλλαγής?
  • - Το ελληνικό στέκι του Bitcoin.

Προς αποφυγή σύγχυσης, να τονίσουμε ότι η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει καθόλου το ίδιο το πρωτόκολλο του Bitcoin, το οποίο παραμένει ανέπαφο. Πιο συγκεκριμένα, θα εφαρμοστεί ελάχιστο όριο στο οποιοδήποτε αποτέλεσμα…. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο Bitcoin αυτή τη στιγμή και το κυριότερο σημείο αναφοράς της ισοτιμίας του Bitcoin. Οι πρόσφατες επιθέσεις όμως DoS…. Επίθεση φαίνεται να δέχτηκε το Bitcoin-Central όπως δηλώνει στην κεντρική του ιστοσελίδα: Down for Maintenance Bitcoin-Central.

We have been compromised, please do not send any funds to your wallet.

Prime XBT Review: Είναι ασφαλές να ανταλλάσσετε Bitcoin και μετοχές;

A few hundred BTC have been stolen, we will cover it fully. Please do not call, do not e-mail. We will…. Οι κολοσσοί της βιομηχανίας μουσικής και ταινιών το έχουν πολεμήσει και συνεχίζουν να το πολεμούν. Οι χρήστες του Internet, το λατρεύουν. Σε συνέχεια της περσινής συνδιάσκεψης Bitcoin στο Λονδίνο, η φετινή συνδιάσκεψη Bitcoin θα λάβει χώρα από τις 17 Μαΐου έως τις 19, στο San Jose Convention Center της Καλιφόρνιας. Πάρα πολλοί βασικοί ομιλητές, που θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν το μέλλον του Bitcoin. Μπορείτε να συμβουλευτείτε σχετικά και το….

Το ευρέως διαδεδομένο Paypal, αποτελεί έναν δημοφιλή τρόπο για Online πληρωμές. Πώς βλέπει το Paypal το Bitcoin; Την απάντηση παίρνουμε σε πρόσφατη συνέντευξη του David Marcus, αντιπροέδρου του Paypal, που ρωτήθηκε ξαφνικά από τον δημοσιογράφο του Bloomberg σχετικά με το Bitcoin : Έχω ξοδέψει πολύ χρόνο κοιτάζοντάς το Bitcoin το οποίο είναι πραγματικά….

Πολλά έχουν γραφτεί για το τι είναι το Bitcoin. Σήμερα αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω για το Τι δεν είναι το Bitcoin! Διαβάζω στο NewMoney το blog post του Γ. Βαρουφάκη το δεύτερο αν δεν απατώμαι που σχετίζεται με το Bitcoin στο οποίο θα ήθελα να σταθώ λίγο παραπάνω, όχι τόσο…. Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση που λάβαμε από το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ιστιαίας «Εκήβολος ΑΕ» «Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της τεχνολογικής ανάπτυξης του κλάδου των ιδιωτικών κέντρων τεχνικού ελέγχων οχημάτων στην Ελλάδα, υιοθετεί και προωθεί νέες και προτωποριακές ιδέες και λύσεις, όσον αναφορά την τεχνολογική πλευρά των ελέγχων των οχημάτων αλλά και….

Μόλις σήμερα ανακαλύψαμε ένα bug στο σύστημα εγγραφής μελών του BitcoinX.

Μάθετε πώς να ανταλλάσσετε Bitcoin - Ο τελικός οδηγός για την εμπορία Bitcoin!

Το πρόβλημα είχε σαν αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ολοκλήρωση της εγγραφής μέλους και το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν εμφανιζόταν κάποιο σφάλμα που να ενημερώνει…. Το Bitcoin αποτελεί αρκετά δημοφιλές θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες. Σε αυτό συνέβαλλε η αύξηση της ισοτιμίας του, τα γεγονότα στην Κύπρο, αλλά και η γενικότερη αβεβαιώτητα που επικρατεί στην Ευρώπη σε μεγελύτερο βαθμό, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι κατεξοχήν «μεταφορείς χρήματων» WesternUnion-MoneyGram αντί να μένουν με σταυρωμένα χέρια…. Η λίστα των ανταλλακτηρίων Bitcoin μειώνεται κατά ένα. Το Bitfloor, με έδρα τη Νέα Υόρκη, διέκοψε τις συναλλαγές για λόγους «εκτός του δικού του ελέγχου» όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του. Ο τραπεζικός λογαριασμός που διατηρεί, έχει προγραμματιστεί να κλείσει, χωρίς να ξέρουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το αν αυτή εξέλιξη….

Το φαινόμενο των κατασχέσεων, που αφορά απτά περιουσιακά στοιχεία όπως για παράδειγμα σπίτια, αυτοκίνητα, χρυσό, κλπ. Το ο Franklin Roosevelt με το προεδρικό διάταγμα , προχώρησε σε κατάσχεση όλου του χρυσού των πολιτών. Το ο Αδόλφος Χίτλερ προχώρησε σε κατάσχεση…. Το MtGox με ανακοίνωσή του, μας ενημερώνει για την προσωρινή παύση στη διενέργεια συναλλαγών. Trading is halted until am UTC to allow the market to cooldown following the drop in price. Read more details on the support. Additionally trading fees will not be charged within 48 hours of trading resuming….

Επειδή δεν έχει προκύψει κάποιο σφάλμα στον αλγόριθμο ή δεν έχει υπάρξει….